Over ons

Henriëtte van Rijn is op achtjarige leeftijd begonnen bij het kinderkoor van Marius Borstlap in Den Haag en is daarna nooit meer gestopt met zingen.

 

Zij volgde zanglessen bij Rita Dams en Wendela Bronsgeest. Momenteel wordt zij gecoacht door Titia van Heyst.

 

Zij heeft in vele kamerkoren gezongen en doet dit nog steeds. Tien jaar lang trad zij op bij feesten en partijen met de close-harmonygroep de Barbarella’s.

 

Lees meer ...

Ben Bults begon op twaalfjarige leeftijd met het spelen van cello. Later stapte hij over naar de viola da gamba. Al vele jaren volgt hij lessen bij de gambiste Paulina van Laarhoven in Den Haag.

 

Ben werkt vaak op projectbasis samen met andere ensembles en koren, zoals het koor voor oude muziek Messa di Voce in Delft, het projectkoor- en ensemble Musica Cambiata en het Ensemble Profondamente.

 

Lees meer ...

Wouter Lucassen werd in zijn studietijd gegrepen door de klank van de luit en kreeg zijn eerste lessen van Gusta Goldschmidt, een pionier op het gebied van de oude muziek. Sindsdien is hij in zijn vrije tijd altijd met de muziek bezig gebleven. Hij studeert bij Willem Mook.

 

Naast renaissanceluit speelt hij theorbe en vihuela. Hij speelt op instrumenten die door Nederlandse bouwers (Carel Huiskamp, Martin de Witte, Sebastián Núñez) voor hem gemaakt zijn naar voorbeelden van 16e- en 17e-eeuwse instrumenten die in musea bewaard zijn gebleven.

 

Lees meer ...Download
Publiciteitsfoto ensemble in kleur
stellamusica-kleur.jpg
JPEG-bestand 2.0 MB
Download
Publiciteitsfoto ensemble in zwart-wit
stellamusica-zwartwit.jpg
JPEG-bestand 1.4 MB