Programma's

U kunt ons boeken voor een van onze programma's. We noemen er hier vier, maar er zijn er méér. Zij duren ongeveer vijf kwartier (zonder pauze).

 

We stellen echter ook graag in overleg met u een programma samen. Ook verzorgen wij graag een muzikaal intermezzo bij een diner, een kunst- of poëzieproject, een lezing, een boekpresentatie of een andere bijzondere gelegenheid. En: wij houden van het podium, maar vaak vinden we een optreden gewoon bij u thuis het allerleukst.

 

Constantijn Huygens en zijn vrienden

In dit programma staat Constantijn Huygens centraal met indrukwekkende psalmen, expressieve Italiaanse aria's en poëtische Franse liederen. Maar ook zijn vrienden uit de Lage Landen, Frankrijk en Engeland komen aan bod. 

Canta la cicaletta

Een zeer gevarieerd programma: van het strijdlustige Merck toch hoe sterck tot het idyllische Rest sweet nymphs, van het romantische Canta la cicaletta tot de vrome Evening hymn.

 

The Rembrandt Living Jukebox

In dit verrassende programma maakt ons publiek in een informele sfeer zelf een keuze uit muziek van Rembrandts (Nederlandse) tijdgenoten.

Yet when I think on thee...

"Vaak heb ik gezworen nooit meer verliefd te zullen worden, maar toch, als ik aan je denk..."

Een reis door Europa met liedjes die gaan over de liefde én over de wanhopige en verwarrende gevoelens die deze gemoedstoestand met zich meebrengt.