Nieuws

Als gevolg van de corona-crisis hebben we niet veel nieuws te melden. Optredens, zowel van Stella Musica als van andere ensembles waaraan ieder van ons deelneemt, konden allemaal niet doorgaan.

 

Een eerste lichtpuntje was dat we op donderdag 17 juni hebben optreden voor de "Franse Tafel" van Sociëteit De Witte in Den Haag met een programma van Franse chansons van de 16e tot en met de 20e eeuw.

 

We blijven hopen op betere tijden en komen naar u toe!

 

Henriëtte, Ben en Wouter

Maar we zitten niet stil. Dat ligt bij elk van ons drieën niet in onze aard...

 

We werken altijd aan uitbreiding van ons repertoire. Zo hebben we onlangs weer een mooi lied van een vrouwelijke componist aan ons repertoire toegevoegd: When first I saw fair Doris eyes van Mary Harvey (The Lady Dering, 1629-1704).

 

En we hebben met Hanneke Turnhout en Roel Teeuwisse een bijzonder programma voorbereid, waarin u kunt genieten van prachtige schilderijen, het verhaal daarbij en onze muziek. Kijk op de pagina Programma's bij Als ick u vinde.


We waren het niet kunnen optreden ernstig zat. En dus gaven we in het trappenhuis van het gebouw waar Wouter woont een concertje voor bewoners en enkele genodigden. Supergezellig was het! En wat waren wij blij weer eens te mogen optreden!